Här finns vi

Kontor vid Hisingen - nära staden och världen.

Boka en visning

Välkommen till vårt kontor på Hisinge Hus vid Hisingen i Göteborg! Ett lyxigt all-inclusive kontorshotell med moderna kontorslokaler och luftiga arbetsytor.

Hyr kontor vid Hisingen

Vår C/O-kontorsanläggning vid Hisingen i Göteborg är utformad att skapa den bästa arbetsmiljön för er. Hyr ett eget kontor och få tillgång till toppmoderna kontorslokaler med alla nödvändigheter och det mest kritiska(kaffe) – allt under ett och samma tak. Oslagbart läget nära stadskärnan i Göteborg med enkel pendling in till centrum för att känna på stadspulsen.

Ett lyxigt kontorshotell, helt enkelt.

All-inclusive kontor vid Hisingen där allt ingår som kostar extra hos andra – för att du ska kunna fokusera på det som är viktigast!
Exempel i bild: Kök C/O Hisinge Hus
Exempel i bild: Mötesrum C/O Hisinge Hus
Exempel i bild: Kontorslokal C/O Hisinge Hus
Exempel i bild: Pentry C/O Hisinge Hus
Rundtur
Kök
Mötesrum
Kontor
Pentry
Boka en visning
check icon
Wifi
check icon
Kaffe
check icon
Kopiering och Skrivare
check icon
Boka Mötesrum
check icon
Konferensmöjligheter
check icon
Cykelrum
check icon
Omklädningsrum med Dusch

Oslagbart läge i Göteborg.

Gustaf Dahlénsgatan 30, Göteborg

Parkering
Parkering
Att hitta parkering är inget problem hos oss.
Shopping
Backaplan
I området finns det mesta som behövs för att förenkla vardagen. Här hittar du sju restauranger, apotek, hotell, företagshälsovård, tandläkare, skräddare, bilservice men också ett gym och en livsmedelsbutik.
Distanskarta
marker bus icon marker resto icon marker tunnelbana icon marker pendeltag icon marker shopping icon marker bus hover icon marker resto hover icon marker tunnelbana hover icon marker pendeltag hover icon marker shopping hover icon