Här finns vi

Hyra kontor Stockholm

Boka en visning

Hyr ett kontor med ett flexibelt kontrakt där allt ingår.
Vi vet hur svårt det kan vara att hitta det perfekta kontoret att hyra i Stockholm, och det är därför vi finns. När du hyr ett kontor på C/O kan du välja den perfekta storleken, det perfekta läget, med det perfekta kontraktet. Inga komplikationer, allt ingår och är alltid tillgängligt för dig så att du kan fokusera på det du gör bäst. Vi tar hand om resten.

Hyra ett kontor där allt ingår
Att hyra ett kontor på en av våra fem anläggningar i Stockholm är snabbt och enkelt, välj storleken på ditt kontor och välj ett inflyttningsdatum. När du väl kommit igång är alla våra faciliteter tillgängliga för dig, och allt i dem ingår – snabbt WiFi, alltid nybryggt kaffe, bokningsbara mötesrum, omklädningsrum med dusch, kopiator, skrivare, och tillgång till gymmet.

Välj de anläggningar som passar dig bäst
Alla våra anläggningar är nyrenoverade, med inredning och dekorationer för att hålla dig motiverad och inspirerad under din arbetsdag. Om du vill hyra ett kontor i Kista kommer du att vara en del av vår Nordic Forum-byggnad, en mötesplats där spännande företag kan träffas och utbyta idéer, vi har rum för alla storlekar på företag, allt från 2 personer till 50+. I Kista har du också tillgång till ett fullt utrustat gym och ett cykelrum – så att du att du kan kickstarta din dag på bästa sätt.

Om du föredrar att hyra ett kontor i Sollentuna kommer du befinna dig mitt emellan Stockholm och Arlanda, det kommer att finnas gott om parkeringsplatser för dig och dina kunder, precis som vanligt på våra anläggningar. Ditt kontor ligger bara tio minuters promenad från Norrvikens pendeltågstation, och närheten till E4, E18 och Norrortsleden gör pendlingen superenkel oavsett vilken riktning du kommer från.

Du kan också hyra ett kontor i Haninge, precis vid Haninge Centrum intill det vackra gröna området runt Rudasjön. Våra lokaler är nyrenoverade, det perfekta valet om du letar efter ett smart, elegant och smidigt kontor. 

Om du vill hyra ett kontor i Bredden hittar du våra nya lokaler i en nybyggd del av stan. Här finner du många gemensamma utrymmen för både en kopp kaffe eller lunchmöte, allt här har byggts för att hålla dig motiverad och inspirerad på jobbet.

Flytta bara in så tar vi hand om resten
Att komma igång är hur enkelt som helst. Kontakta oss och schemalägg ditt besök, välj din favorit anläggning och storleken på ditt rum, så kan du flytta in direkt. Du kommer också att ha ett flexibelt kontrakt som fungerar för dig, inga fleråriga åtaganden eller komplicerade villkor.

Läs mer

Välj din plats.

-->