Här finns vi

Kontor i Kista – Sveriges smartaste stadsdel.

Boka en visning

Jobba i sveriges smartaste stadsdel? Då är vårt kontor i Kista det perfekta valet! Upplev skillnaden med ett all-inclusive kontor i hjärtat av Kista — hos oss är allt du behöver inkluderat.

Hyr kontor i Kista

På våra kontor i Kista har vi allt ditt företag behöver för att blomstra. Moderna och ljusa kontorslokaler med allt från höj- och sänkbara skrivbord till supersnabbt WiFi. I Kista är ni nära huvudstaden och snabb tillgång till talang, expertis, och rikliga nätverks- och affärsmöjligheter för växande företag. Intresserad? Boka en visning och så ni får ta en rundtur av kontorslokalerna och hälsa på era blivande kontorsgrannar.

Lyxiga kontorslokaler med all-inclusive

All-inclusive kontor i Kista där allt ingår som kostar extra hos andra – för att du ska kunna fokusera på det som är viktigast!
Rundtur
Reception
Kök
Mötesrum
Kontor
Pentry
Gym
Boka en visning
check icon
Supersnabbt Wifi
check icon
Bemannad reception
check icon
Omklädningsrum med dusch
check icon
Alltid nybryggt kaffe
check icon
Cykelrum
check icon
Konferensmöjligheter
check icon
Bokningsbara mötesrum
check icon
Parkering
check icon
Kopiering och skrivare
check icon
Tillgång till gym
check icon
Höj- och sänkbara skrivbord och ergonomisk stol

Kontor mitt i kärnan av Kista

Kista som oftas kallas för “Sveriges Silicon Valley”, är en dynamisk stadsdel i Stockholm känd för sin teknik- och forskningsinriktade industri. Att ha sitt kontor här innebär tillgång till några av Sverige bästa faciliteter och en inspirerande miljö som främjar arbetsandan, nätverkande och framtidstänket. Perfekt för professionella små och mellanstora företag som söker flexibla arbetsplatser i en teknikintensiv atmosfär.

Oslagbart läge mitt i Kista.

Torshamnsgatan 35, 164 40 Kista

Kista T-bana
Kista – 650m
Att gå till Nordic Forum från Kista tar bara sju minuter. Mellan T-centralen och Kista tar det 17 minuter att åka och i rusningstrafik går tunnelbanan var sjätte minut.
Centrum
Kista Galleria – 1km
Alldeles runt hörnet hittar du Kista Galleria. Här finns slående bra shopping, massor av restauranger, lunchställen men också bank och apotek. Dessutom har Kista Galleria stans generösaste öppettider. Här kan du shoppa, fika och handla varje dag — mellan 09:00 till 21:00!
Pendeltåg
Helenelund Station – 955m
För dig som kommer från Uppsala, Arlanda eller Stockholm är Helenelunds pendeltågsstation det enklaste sättet att ta sig hit.
Gym
c/o-gym
En trappa ner i fastigheten har du tillgång till vårt eget gym, eftersom vi vet hur viktigt det är med träning för att må bra.
Distanskarta

 En arbetsdag i Kista

Att arbeta i Kista är både både bekvämt och socialt. Lätt att pendla till och från kontoret med nära och bra transportpunkter. Brett utbud av goda restauranger och mysiga kaféer, perfekta för lunchmöten eller en snabb kaffe. Efter arbetsdagen är det också enkelt att ta en AW på någon av de lokala barer med kollegorna. Kista är inte bara en teknologihub, utan även en plats för rekreation och avslappning.

marker bus icon marker resto icon marker tunnelbana icon marker pendeltag icon marker shopping icon marker bus hover icon marker resto hover icon marker tunnelbana hover icon marker pendeltag hover icon marker shopping hover icon