Här finns vi

Kista – jobba i Sveriges smartaste stadsdel.

Boka en visning

I Kista är du mitt i händelsernas centrum. Vår fastighet Nordic Forum är en mötesplats för moderna företag som jobbar smart, växer och vill utbyta idéer med varandra.

Sikta mot framtiden.

När du kliver in i fastigheten hälsar receptionen dig välkommen och sedan väntar smarta kontorslokaler, med ett generöst ljusinsläpp. Det är viktigt att känna sig motiverad och inspirerad på jobbet, så på C/O Kista har vi därför satsat extra på att du ska trivas. Vi har jobbat med en harmonisk och sober färgsättning i alltifrån kontorsrummen till köket.

Ett lyxigt all-inclusive kontor.

Hos oss på C/O ingår allt som kostar extra hos andra – för att du ska kunna fokusera på det som är viktigast!
Rundtur
Reception
Kök
Mötesrum
Kontor
Pentry
Gym
Boka en visning
check icon
Supersnabbt Wifi
check icon
Bemannad reception
check icon
Omklädningsrum med dusch
check icon
Alltid nybryggt kaffe
check icon
Cykelrum
check icon
Konferensmöjligheter
check icon
Bokningsbara mötesrum
check icon
Parkering
check icon
Kopiering och skrivare
check icon
Tillgång till gym
check icon
Höj- och sänkbara skrivbord och ergonomisk stol

Oslagbart läge mitt i Kista.

Torshamnsgatan 35, 164 40 Kista

Kista T-bana
Kista – 650m
Att gå till Nordic Forum från Kista tar bara sju minuter. Mellan T-centralen och Kista tar det 17 minuter att åka och i rusningstrafik går tunnelbanan var sjätte minut.
Centrum
Kista Galleria – 1km
Alldeles runt hörnet hittar du Kista Galleria. Här finns slående bra shopping, massor av restauranger, lunchställen men också bank och apotek. Dessutom har Kista Galleria stans generösaste öppettider. Här kan du shoppa, fika och handla varje dag — mellan 09:00 till 21:00!
Pendeltåg
Helenelund Station – 955m
För dig som kommer från Uppsala, Arlanda eller Stockholm är Helenelunds pendeltågsstation det enklaste sättet att ta sig hit.
Gym
c/o-gym
En trappa ner i fastigheten har du tillgång till vårt eget gym, eftersom vi vet hur viktigt det är med träning för att må bra.
Distanskarta
marker bus icon marker resto icon marker tunnelbana icon marker pendeltag icon marker shopping icon marker bus hover icon marker resto hover icon marker tunnelbana hover icon marker pendeltag hover icon marker shopping hover icon