Här finns vi

CoWorking Stockholm

Boka en visning

Välj din anläggning och börja arbeta. Vi tar hand om resten.
Coworking är det enklaste och mest effektiva sättet att få igång en produktiv dag. Dela ett kontor med andra innovativa företag och människor, välj var du vill sitta för dagen så tar vi hand om allt du behöver, från snabbt Wi-Fi till tillgång till mötes- och konferensrum. Allt för priset av en kopp kaffe per dag.

Våra all inclusive-anläggningar i Stockholm är unika.
Att bli medlem i C/O CoWorking i Stockholm innebär att du har tillgång till alla våra kontor över hela staden, och att allt tas hand om för att du ska få en produktiv arbetsdag. Du delar lokalerna med andra inspirerande och begåvade människor, du kan bestämma var du vill sitta för dagen eller välja en fast plats, och du blir en del av en gemenskap som bidrar till att du ökar ditt nätverk och kan utbyta nya idéer.

När vi planerar våra kontor ser vi till att de ska hålla dig motiverad och inspirerad till att arbeta. Det finns många gemensamma ytor, som lounger, kök och matplatser där du spontant kan träffa andra medlemmar. Alla våra kontor är nyrenoverade och erbjuder dig ergonomiska stolar och höj – och sänkbara skrivbord. Tjänster som WiFi, kaffe och bokningsbara mötesrum ingår i ditt kontrakt, helt utan extra kostnad.

På vårt Kontorshotell i Kista blir du en del av Nordic Forum, en mötesplats för företag som växer och vill utbyta idéer. Här hittar du ett fullt utrustat gym, cykelrum och omklädningsrum med dusch, allt för att se till att din hälsa också tas om hand.

Vi har även lättillgängliga kontor i andra delar av staden. Exempelvis vårt CoWorking i Haninge, här har du närmare naturen och anläggningen ligger precis intill sjön Rudasjön. 

Mellan Stockholm och Arlanda hittar du vårt CoWorking i Sollentuna, med enkel åtkomst från E4, E18 och Norrortsleden gör det pendlingen supersmidig oavsett vilken riktning du kommer från.

Välj var du vill arbeta för dagen
Att gå med i vårt CoWorking innebär att du har flexibilitet i alla dina val, från längd på kontraktet du tecknar till var du vill arbeta för dagen. Välj mellan våra olika anläggningar, och mellan olika sittplatser på varje anläggning. Ha en fokuserad arbetsdag genom att sitta vid ett av de höj – och sänkbara skrivborden i ett lugnt område, håll möten med kunder i ett av konferensrummen eller arbeta i en mer avslappnad och engagerande miljö i en av loungerna, en perfekt miljö för att expandera ditt nätverk.

Att komma igång är enkelt och tar ingen tid, låt oss veta vad du är intresserad av, kom och besök en av våra platser och kom sedan igång direkt. Våra kontrakt är som vi nämnde superflexibla, det innebär att du inte behöver oroa dig för fleråriga kontrakt eller komplicerade villkor, dessutom så ingår allt när du väl gått med med. Ses snart.

Läs mer

Välj din plats.

-->