Här finns vi

Kontorshotell Stockholm

Boka en visning

Hur fungerar det att hyra ett Kontorshotell i Stockholm?
När du hyr ett Kontorshotell med C/O så kan du välja allt ifrån en smidig flexplats till ett stort kontor. Du kan välja mellan flera olika anläggningar runt om i stan och ha allt inkluderat som bidrar till en produktiv arbetsdag så som möblerade arbetsplatser, kaffe och fri tillgång till mötes - och konferensrum.

All inclusive Kontorshotell i Stockholm – Välj mellan flera olika anläggningar
Vårt Kontorshotell i Kista ligger i fastigheten Nordic Forum, en mötesplats för företag som växer och vill utbyta idéer. Där har du tillgång till  nyrenoverade kontor och du arbetar extra bekvämt vid höj – och sänkbara skrivbord och ergonomiska stolar. Det nya gymmet gör det enkelt att hålla igång med din träning, medan cykelrummet och omklädningsrummet med dusch ger dig en perfekt start på din dag.

Om du föredrar en anläggning som är närmare naturen så är vårt Kontorshotell i Haninge något för dig. Vår anläggning binder samman Haninge Centrum med det vackra grönområdet kring Rudasjön, där hittar du våra nyrenoverade lokaler C/O Haninge, det perfekta valet om du letar efter ett smart, elegant och smidigt kontor.

Vårt Kontorshotell i Bredden är precis nyrenoverat och ligger i den nya stadsdelen, där hittar du fräscha lokaler med många gemensamma ytor, både för en kopp kaffe eller ett lunchmöte. Allt på kontoret, från skrivbordet till den gemensamma loungen kommer att hålla dig motiverad och inspirerad på jobbet.

Om du letar efter något mellan Stockholm och Arlanda är vårt Kontorshotell i Sollentuna det självklara valet för ett smart och smidigt kontor. Det finns gott om parkeringsplatser för både dig och dina kunder, något som är vanligt i alla våra anläggningar. Du kommer ha närhet till allt, bara tio minuters promenad från Norrvikens pendeltågstation, och närheten till E4, E18 och Norrortsleden gör pendlingen superlätt oavsett vilken riktning du kommer från.

Kontor att växa i
Vi tror att innebörden av ett Kontorshotell är att vi tar hand om allt åt dig så att du kan fokusera på det du gör bäst, ditt företag. Det betyder att vi inte bara löser allt från kaffe till städning, utan att du också undviker fleråriga kontrakt och komplicerade avtal. Du kan välja hur länge tid ditt kontrakt ska gälla, och om ditt företag växer kan du enkelt byta till ett större rum bara några meter bort.

Läs mer

Välj din plats.

-->