Här finns vi

Så har du en produktiv arbetsdag på ditt kontorshotell

featured image Webb_8

Kontorshotell – En miljö för moderna företag att växa i

Ett kontorshotell ska vara mer än bara yta. Även hos oss finns det som brukar finnas; flexibla platser, konferensrum och snabbt WiFi. Men vi nöjer oss inte med det. Vi tror att du förväntar dig att växa och utvecklas i en miljö som är hälsosam för dig och dina medarbetare. Det har vi tänkt på eftersom studier visar att hela 93 % av tillfrågade medarbetare stannar längre hos företag som har in-office benefits. Det innebär fitness-möjligheter, hälsosamma lunchalternativ och ergonomiska sittplatser. Vi lever ändå en tredjedel av våra liv på kontoret och vill kunna kombinera jobb med den personliga hälsan. Hos C/O fungerar det just så – du har idéerna och vi ger förutsättningarna.

För att öka produktiviteten på ett hälsosamt sätt finns det en del att tänka på med den fysiska miljön.

1. Träning och fysisk aktivitet

När vi rör på oss minskar mängden stresshormoner och vi blir skarpare i vårt tänkande. Både hjärta och hjärna kommer i bättre form och förmågan att fatta beslut ökar.

2. Kontakt med naturen

Genvägen till naturupplevelser går via gröna inomhusväxter. Studier visar att koncentrationen ökar med 15 % när vi är omgivna av levande växter. Dessutom förbättras luftkvalitén och vi orkar vara effektiva längre.

3. Sobra färger och rena ytor

Plottriga miljöer och krävande synintryck distraherar oss. För fullt fokus är det nödvändigt med en rogivande miljö med färre saker. Det minskar oron och ökar produktiviteten.

4. Sit – stands

Varierad arbetsställning är grunden för bibehållen hälsa. De som då och då reser sig från stolen och står vid skrivbordet motverkar nackproblem och smärtor i axlar och skuldror. Även risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och fosterdöd minskar. Alltså får vi ett friskare arbetsliv med höj- och sänkbara bord. 

5. Miljöombyte och återhämtning

Ibland behöver kreativiteten få en skjuts av ny miljö. Det innebär att man ska kunna ta del av inspirerande omgivningar eller sätta sig i ett avskilt rum för en stund.

På våra toppmoderna kontorshotell är hållbarhet och trivsel i fokus.

Ergonomiska möbler med höj- och sänkbara bord och klimatsmart belysning finns i alla rum och på alla platser. Kaffet är alltid gott och gratis. Inredningen går i en färgton som inte distraherar er som arbetar. Vi tror också på smarta betallösningar. Våra hyresgäster ska inte behöva lägga tid på vad som kostar vad, därför erbjuder vi all-inclusive. Det enda du behöver tänka på är den fasta månadskostnaden.

Närheten till Stockholm och Arlanda gör att våra kontorsplatser har förbindelse med det urbana och det globala, inte bara via WiFi, utan också genom olika pendlingsalternativ. Till och från våra kontor kan du enkelt ta dig med bil, tunnelbana eller pendeltåg. Från Rotebro station till C/O Bredden har vi vår egen shuttlebus med avgång var tjugonde minut, och det bjuder vi på.

De inspirerande omgivningarna runt våra kontor kan användas för att få en varierad arbetsmiljö och en arbetsdag med möjlighet att utföra personliga ärenden. I Kista finns galleria med shopping och restauranger bara några minuter bort. Eller varför inte ta med datorn till kaféet i Nordic Forums ljusgård, för en stunds miljöombyte? C/O i Sollentuna är beläget vid natursköna Norrviken och i Haninge blir din kontorsplats i Handenterminalen, mitt emellan Haninge Centrum och det avkopplande grönområdet runt Rudansjön. Vill du vara mitt i navet av en modern, framväxande stadsdel som kombinerar det befintliga och historiska med nya urbana strukturer? Då är vårt nyrenoverade kontor i Bredden din nästa arbetsplats.

Letar du efter en riktigt flexibel kontorslösning eller vill du ha ett privat rum? Här är alternativen du kan välja mellan.

Var vill du arbeta?
Hur många personer?

Flex

1995 kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Fri access på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@profi.se

Fast

2995 kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Flexplats på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader – oavsett om du väljer Flex, Fast eller Kontor.
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@profi.se

Kontor

kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Fri access på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader.
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@revelop.se
Nu första månaden helt hyresfri!