Här finns vi

Så här håller du nere dina kostnader när du hyr kontor

featured image Webb_2

Flexibla kontrakt – vi känner till verkligheten

Ibland är det ekonomiskt stressande att vara företagare. Vi har förståelse för att ner- och uppgångar i konjunkturen påverkar dig och vill därför ge dig möjlighet att växa i goda tider och dra ner på yta och kostnader när du behöver. Det är inte kul att sitta med långa årskontrakt och uppsägningstider när det går tungt. Därför går alla våra kontrakt att skriva på för en månad i taget.

Det finns coworking-spaces där man bara betalar för den tid som man är där. Vi tycker att ett sånt system är onödigt krångligt när man vill planera sin ekonomi och budget.

Vad vi däremot tror på är all-inclusive: Det som underlättar din arbetsdag ska ingå i ett flöde som du inte behöver tänka på.

Här kan du se vilka faciliteter som ingår när du ska hyra kontor hos oss – utan att det kostar en krona mer.

Använd mötesrum så mycket som du vill

Det är inte alltid lätt att förutse vad som ska hända i verksamheten. Viktiga konferenser dyker upp med kort varsel eller plötsligt får du fler kundbesök än du hade räknat med. Självklart ska du inte tacka nej för att du inte har budgeterat för det. Mötesrum och konferensrum ingår i din hyra och du använder dem så mycket som du behöver.

Gratis kaffe 

Kaffe är inte bara en dryck. Det är framför allt sätt att mötas. Vi människor älskar att träffas kring några koppar kaffe som knyter oss samman och höjer energin. Sedan kafferasten infördes på 1920-talet har trenderna kring den heta drycken kommit och gått, från tevekannor med mellanrost till take away-muggar med espressovarianter. På en arbetsplats ska det dofta gott kaffe. Det stimulerar produktiviteten, håller oss pigga och alerta och får oss att trivas lite extra. Hos C/O ingår kaffe i obegränsad mängd för dig och dina besökare.

 Slipp beställa patroner

En av de viktigaste detaljerna för framgång är fokus. Forskning har lärt oss att det tar ungefär en kvart att hitta koncentrationen när du har blivit störd. Det betyder att vi behöver skala bort så många störningsmoment som möjligt i vår arbetsvardag. Därför tycker vi att de som hyr kontor hos oss ska koncentrera sig på sin verksamhet och inte behöva ägna tid åt småfixet som alltid finns på arbetsplatser: beställa papper till skrivare, ringa servicejour, köpa toalettpapper, fylla på kaffebönor. Allt det och lite till tar vi hand om.

 Tillgång till fler anläggningar

Det är inte alltid vi har närmast till samma kontor. Den moderna livsstilen gör att vårt rörelsemönster är oförutsägbart och det ska inte bli ett hinder för vår verksamhet. Om du ena dagen vill jobba i Kista och andra dagen i Bredden ska det inte vara svårt eller kosta mer. Att hyra kontor i Sollentuna är samma sak som att hyra kontor i Haninge. Du betalar alltså inte per kvadratmeter i en speciell fastighet. Genom ditt kontrakt är du lika välkommen till alla fyra kontorshotell. 

Service och trygghet

Det kostar inte mer att bry sig det lilla extra. När vi hyr ut till företag är vi noga med att stå för service och trygghet. Förutom städning inkluderat i ditt avtal, erbjuder vi bemannade receptioner som är till för dig som jobbar här, men också för dina kunder. Minst lika viktigt är det att du känner dig trygg oavsett när på dygnet du jobbar. Rondering av väktare, säkra lås- och passersystem, trygg cykelparkering och hjärtstartare ingår i din hyra. Värme, kyla och el kommer från 100 % förnybar energi.

Letar du efter en riktigt flexibel kontorslösning eller vill du ha ett privat rum? Här är alternativen du kan välja mellan.

Var vill du arbeta?
Hur många personer?

Flex

1995 kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Fri access på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@profi.se

Fast

2995 kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Flexplats på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader – oavsett om du väljer Flex, Fast eller Kontor.
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@profi.se

Kontor

kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Fri access på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader.
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@revelop.se
Nu första månaden helt hyresfri!