Här finns vi

C/O Workspace – pärlan utanför tull

featured image CO-Article3

Tillsammans med yta.se – marknadsplatsen för coworking har vi diskuterat fördelarna med C/O Workspace och hur det är att hyra kontor här hos oss.

Som Stockholms största förmedlare av coworking är vi på yta.se dagligen i kontakt med företag som söker vägledning i hur de ska tänka kring och planera sina kontorsytor. I kölvattnet av pandemin erbjuder många företag möjlighet till hybridarbete och att kunna arbeta från andra platser än kontoret på hel- eller deltid, vilket ställer nya krav på arbetsplatsen.

I takt med att tänket kring hur kontor ska utformas har ändrats har det dykt upp flera spännande alternativ på marknaden i form av coworking och kontorshotell. Det har även gjort att företag får upp ögonen för andra lägen än de klassiska cityplaceringarna, och nu vill och behöver kunna erbjuda anställda arbetsplatser närmare sina hem.

C/O Workspace är ett perfekt alternativ för företag som söker flexibla hyresavtal och arbetsplatser utanför tullarna i Stockholm. Med superfina anläggningar fördelade i Kista, Sollentuna, Haninge och Bredden i Stockholm samt Hisinge hus i Göteborg är det ett väldigt populärt alternativ.

Utbudet av coworking utanför tull i Stockholm står för ungefär 35% av hela Stockholm läns utbud, och beläggningsgraden uppmättes senast i Q1 2023 till 69%. Med andra ord är utbudet inte gigantiskt, även om det givetvis finns en del att välja bland. En stor del är även uthyrt vilket gör det viktigt att jämföra bland utbudet innan man bestämmer sig. Det mindre utbudet gör det extra kul att kunna erbjuda en så bra aktör som C/O Workspace i dessa lägen. Jämfört med sina konkurrenter ligger C/O Workspace något lägre prismässigt men utan att tumma på kvalitén det minsta. Med starka fastighetsbolaget Revelop i ryggen skapar de välarbetade coworkingspaces med många och bra resurser in-house. En lösning som passar både små och stora företag som prioriterar parkeringsmöjligheter och vill kunna växa inom beståndet.

Varför tycker vi yta.se om C/O?
C/O Workspace har skapat en inspirerande och produktiv arbetsmiljö genom att erbjuda delade kontorsutrymmen, mötesrum, eventlokaler och andra tjänster relaterade till coworking i populära områden utanför centrala Stockholm och i Hisinge hus i Göteborg.

 1. Prisläge
  Med en sund prissättning är C/O Workspace bland de mest prisvärda alternativen i de lägen de har coworking. Om vi tittar i Kista som exempel sträcker sig priserna från 1000 kr per person och månad till 4990 kr per person och månad. Näst billigast är just C/O Torshamnsgatan 35 som ligger på 2500 per person och månad. Priset inkluderar fri tillgång till mötesrum, skrivare och kaffe.
 2. Utseende:
  C/O lägger stor vikt vid att skapa inspirerande och estetiskt tilltalande arbetsmiljöer. Deras coworking är ofta noggrant designade med moderna och funktionella element, vilket skapar en trivsam och produktiv atmosfär för medlemmarna.
 3. Personligt engagemang:
  C/O strävar efter att erbjuda en personlig och omtänksam service för sina hyresgäster. De fokuserar på att bygga relationer och förstå behoven hos de företag som använder deras coworking vilket skapar en mer engagerad och anpassad upplevelse för hyresgästerna.
 4. Flexibilitet och anpassningsbarhet:
  C/O Workspace erbjuder flexibla medlemskap och kontorsalternativ som kan anpassas efter hyresgästernas behov. De har olika medlemskapstyper och avtalslängder för att möta olika krav och situationer, vilket ger företag möjlighet att skala upp eller ner sin kontorsyta efter behov.
 5. Service:
  Utöver fina arbetsplatser erbjuder C/O Workspace delade faciliteter och resurser som mötesrum, konferensrum, gemensamma utrymmen och kök. Det finns alltid parkeringsplatser, reception och ibland gym. Detta ger medlemmarna tillgång till professionella och funktionella faciliteter utan att behöva investera i dem separat.
 6. Växa inom beståndet:
  Med ett starkt fastighetsbolag i ryggen kan de erbjuda både korttids- och långtidsavtal på C/O. Man kan välja nivå av service och i vissa fall få till anpassade lösningar där man hyr ett eget traditionellt kontor i anslutning till coworking spacet och lägger till service efter behov.

Sammanfattningsvis
Letar ni en trygg hyresvärd med flexibla avtalstider och möjlighet att kunna växa inom beståndet är C/O Workspace ett bra alternativ som erbjuder flexibla hyresavtal och arbetsplatser utanför centrala Stockholm och i Hisinge hus i Göteborg, och är ett attraktivt alternativ för företag som söker alternativ till traditionella kontor.

Med superfina anläggningar på flera platser, med mycket service och en sund prissättning där det mesta ingår är C/O Workspace en populär aktör som fokuserar på att inspirerande och tilltalande miljöer samt erbjuder personligt engagemang och flexibilitet för att möta hyresgästernas behov. Dessutom ger de tillgång till delade faciliteter och resurser, vilket ger medlemmarna en professionell arbetsmiljö utan extra investeringar. Med möjlighet att växa inom beståndet och stöd från fastighetsbolaget Revelop är C/O Workspace ett attraktivt alternativ för både små och stora företag.

Letar du efter en riktigt flexibel kontorslösning eller vill du ha ett privat rum? Här är alternativen du kan välja mellan.

Var vill du arbeta?
Hur många personer?

Flex

1995 kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Fri access på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@profi.se

Fast

2995 kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Flexplats på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader – oavsett om du väljer Flex, Fast eller Kontor.
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@profi.se

Kontor

kr/mån för 1
Läs mer
Ingår alltid:
Snabbt och stabilt WiFi • Gott kaffe, alldeles gratis • Bokningsbara mötesrum • Kök med både kyl och micro • Lounge • Tillgång till kontoret dygnet runt • Fri access på alla våra anläggningar, så att du kan vara effektiv vart du än är • Toaletter, så klart! OBS! När vi säger ”all inclusive-kontor” så menar vi det. Allt ovan är gratis, utan dolda kostnader.
Vill du veta mer?
Du kan alltid ställa frågor till oss här på hemsidan, eller kontakta oss på +46 72 577 44 22 och co@revelop.se
Nu första månaden helt hyresfri!